Ndihma dimërore, nevojtarë marrin dru për ngrohje

Në vazhdën e veprimtarive humanitare në ditët e fundit të vitit, për familje në nevojë janë shpërndarë sasi të konsiderueshme lënde drusore për ngrohje.

Aktiviteti humanitar u zhvillua në kuadër të projektit të ndihmës dimërore, realizuar në partneritet mes Fondacionit ALSAR dhe WEFA-s, organizatës ndërkombëtare të ndihmave me qendër në Gjermani.

Shpërndarja e lëndës drusore për ngrohje u bë në Tiranë, Gramsh, Kukës, dhe përfituese ishin 200 familje në nevojë.

Ndihma me dru për ngrohje për nevojtarët pasoi ose bashkëshoqëroi dy veprimtari të tjera humanitare të mbështetura nga WEFA në këto ditë solidariteti human me shtresat në nevojë, atë të dhënies së ndihmës financiare të zekatit për fëmijë jetimë dhe të dhurimit të pakove me ushqime për familje në kushte jo të mira ekonomike.

Fondacioni ALSAR u shpreh mirënjohjen organizatave partnere për bashkëpunimin në realizimin e projekteve humanitare në ndihmë të shtresave në nevojë.

Slide Slide Slide
soap 2 day