Ndihma në Shkodër dhe në Malësi të Madhe, mbështetje me ushqime nga TİKA dhe ALSAR-i

Ditët e solidaritetit human gjatë Ramazanit nënkuptojnë veprimtari të ngjeshura humanitare në ndihmë të komuniteteve dhe shtresave në nevojë.

Shpesh këto veprimtari janë të njëkohshme, brenda një dite, duke shpërndarë ndihma nga veriu në jug të vendit.

Ndihma ushqimore u shpërndanë dje, më 20 prill, dhe në Shkodër e Malësi të Madhe. Për fëmijë jetimë dhe familjet e tyre u dhanë 200 pako me artikujt më bazë ushqimorë.

Dhënia e kësaj ndihme u mundësua nga Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TİKA), në bashkëpunim me Fondacionin ALSAR.

Mijëra pako të tilla me ushqime do të shpërndahen në këtë muaj me mbështetjen e TİKA-s dhe kontributin logjistik të ALSAR-it.

Slide Slide Slide Slide
soap 2 day