Ndihma në ushqime, shpërndahen qindra pako

Pjesë e veprimtarive humanitare të kushtuara fëmijëve jetimë gjatë këtyre ditëve ishte dhe shpërndarja e pakove me ushqime.

Mjedisi i Fondacionit ALSAR gumëzhiu nga të ardhurit e shumtë për të tërhequr ndihmën në ushqime, fëmijë jetimë dhe familjarë të tyre.

Në ditë të solidaritetit human me njerëz në nevojë, kjo ndihmë ushqimore u shpërnda për banorë të Tiranës dhe të qyteteve përreth.

Numri i përgjithshëm i pakove të shpërndara për nevojtarë ishte 300, me artikujt më bazë ushqimorë në to.

Të shumta janë projektet e tilla humanitare të Fondacionit ALSAR, vënë në zbatim dhe në bashkëpunim me organizata e fondacione partnere jashtë vendit.

Slide Slide Slide Slide
soap 2 day