Ndihma nga Kuvajti në Ramazan për njerëz në nevojë në Berat dhe Poliçan

Ndërsa ditëve të muajit të madhëruar të Ramazanit po u afrohet fundi dhe atmosfera bëhet akoma më festive, aktivitetet humanitare nuk kanë të ndalur.

Të mërkurën, më 27 prill, u bë shpërndarja e pakove ushqimore në Berat dhe Poliçan, një kontribut humanitar kuvajtian.

Nën kujdesin e Drejtorisë së Përgjithshme të Vakëfeve dhe Ambasadës së Shtetit të Kuvajtit në Republikën e Shqipërisë, dhe në bashkëpunim me Fondacionin ALSAR, për njerëz dhe familje në nevojë u dhanë 150 pako, me artikujt më bazë ushqimorë.

Nevojtarëve në Berat iu shpërndanë 100 pako; 50 të tjerat ishin ndihmë për banorë të Poliçanit.

I gjithë aktiviteti humanitar i këtij muaji, në bashkëpunime të Fondacionit ALSAR me institucione dhe organizma partnere, është në kuadër të ditëve të solidaritetit human në Ramazan, teksa mijëra njerëzve u vihet në ndihmë, për shumë e shumë qytetarë shtrohen iftare, dhe mijëra jetimë i gëzohen përkrahjes së shtuar.

Slide Slide Slide Slide Slide
soap 2 day