Ndihma ushqimore dhe vakte të paketuara iftari për nevojtarë dhe agjërues

Pranë shtresave në nevojë në këto ditë të solidaritetit human, ALSAR-i dhe partnerë të tij me aktivitet humanitar vazhdojnë me realizimin e projekteve të ndihmave.

Me qendër në Turqi, ADEMDER ka kontribuar në dhënie ndihmash ushqimore dhe vaktesh të paketuara iftari.

Për agjërues të njësisë administrative të Çërravës në Pogradec janë dhënë 100 vakte iftari, ngrënë dhe bashkërisht.

Në frymën e solidaritetit human të këtij muaji, në njësinë administrative Krrabë të qarkut të Tiranës janë shpërndarë 20 pako me ushqime në shtëpi nevojtarësh.

Fondacioni ALSAR mbetet i përkushtuar në gjendjen pranë shtresave në nevojë, posaçërisht në Ramazan, kur ndihma merr më vlerë dhe fiton më tepër kuptim.

soap 2 day