Ndihmë ekonomike dhe pako me ushqime për fëmijët jetimë.

Fondacioni ‘ALSAR’ nuk ndalon së mbështeturi fëmijët jetimë dhe familjet e tyre.

Në ambientet e Fondacionit ‘ALSAR’ u shpërnda ndihmë ekonomike dhe ndihmë në ushqime.

Projekti u realizua në bashkëpunim me organizatën humanitare ‘UK ISLAMIC MISSION’ me qendër në Angli ku në total nga ky projekt përfituan 22 fëmijë.

soap 2 day