Ndihmë në dimër, dhurohen soba për ngrohje

Në kuadër të aktiviteteve të zhvilluara në qarkun e Kukësit është bërë dhe shpërndarja e një numri të konsiderueshëm të sobave për ngrohje.

Përfitues të projektit humanitar të ndihmave dimërore të realizuar më 27 janar kanë qenë nxënës të shkollave “Përbreg” dhe “Elmaz Ademi”.

Veprimtaria humanitare u zhvilluar në bashkëpunim me Prefekturën e Qarkut Kukës. Për nxënësit e këtyre shkollave u dhuruan 20 soba për ngrohje.

Projekti u realizua me mbështetjen e shoqatës humanitare EMİN, me qendër në Gjermani.

Një përfaqësues i saj dhe prefekti i qarkut ishin të pranishëm në dhurimin e kësaj ndihme dimërore.

Slide Slide Slide
soap 2 day