Në Elbasan, me mish kurbani për jetimët

Në valën e aktivitetit humanitar të zhvilluar prej së dielës në kuadër të Kurban Bajramit, për shtresa në nevojë është shpërndarë mish kurbani.

Atë e përfituan mijëra familje në qytete dhe fshatra të ndryshme të vendit, të cilave iu mundësua një përjetim më i mirë i festës.

Fondacioni ALSAR e realizoi shpërndarjen e mishit të kurbanit me mbështetjen e disa enteve humanitare ndërkombëtare; partnerë me të cilët ka një një bashkëpunim të gjatë dhe të frytshëm.

Elbasani ishte ndër qytetet ku u dha kjo ndihmë, dhe te kontribuesit u rreshtua dhe organizmi bamirës me qendër në Britani, Mercy to Humanity.

Përmes përfaqësuesve të tyre në vendin tonë, nën emrin, Mirësi për Botën, u shpërnda mish kurbani për 200 jetimë të këtij qyteti.

Ndhmën e shpërndarë në një mjedis të hapur e morën nëna apo të afërm të jetimëve.

soap 2 day