Në Librazhd me projektin e HAYRAT-it, dhurohen 500 fidanë arrash për familje të fëmijëve jetimë

Në kuadër të aktivitetit të vazhdueshëm humanitar në ndihmë të shtresave në nevojë të shoqërisë sonë, Fondacioni ALSAR organizoi sot, më 19 janar, shpërndarjen e fidanëve të arrave në Librazhd për familje të fëmijëve jetimë.
Dhurimi i fidanëve u bë me mbështetjen e HAYRAT-it, organizmit të ndihmave me qendër në Turqi.
500 fidanë arrash iu dhuruan 20 familjeve të fëmijëve jetimë. Çdonjë prej tyre mori 25 fidanë, një numër i konsiderueshëm për të vënë bazat e një ekonomie të shëndoshë të vogël familjare.
“Projekti i fidanëve” i HAYRAT-it, në mbështetje të jetimëve, është një dritë shprese për ta, si një burim të ardhurash të vazhdueshme, për një të ardhme më të mirë dhe më të sigurt.
Përfituesit në Librazhd nga ky projekt u shprehën mirënjohjen dhuruesve për solidaritetin e treguar dhe për ndihmën materiale të dhënë.
ALSAR-i dhe HAYRAT-i bashkëpunojnë prej kohësh për realizimin e projekteve të ngjashme humanitare, duke dërguar ndihma atje ku nevoja është më e ngutshme.

Slide Slide Slide
soap 2 day