Në Përrenjas, me pakot e ndihmës dhe iftarin nga TİKA

Prej në nisje të muajit të Ramazanit, Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim ka mbështetur një projekt të gjerë ndihme për shtresa në nevojë ngado në vendin tonë.

Jetimë dhe familje jetimësh janë ndihmuar me ushqime, nga veriu në jug, nga Tirana e në qytete të tjera.

Punonjësit e Fondacionit ALSAR e kanë patur ndalesën e radhës për shpërndarjen e kësaj ndihme në Përrenjas.

Banorëve u janë dhënë pako me artikujt bazë ushqimorë, pritur prej tyre me mirënjohje.

Po ashtu, agjëruesit kanë mundur të shijojnë iftarin e shtruar nga TİKA.

Në një bashkëpunim të ngushtë, ALSAR dhe TİKA po kontribuojnë në lehtësimin e përditshmërisë së familjeve shqiptare dhe në përçimimin e frymës së solidaritetit human në ditë agjërimi.

soap 2 day