Nevojtarë në Përrenjas, Pogradec dhe Korçë marrin ndihma ushqimore.

Shpërndarja e ndihmave në ushqime për shtresat në nevojë në kuadër të ditëve të solidaritetit human në Ramazan ka vazhduar në Përrenjas, Pogradec dhe Korçë.

Punonjës të Fondacionit ALSAR janë ndalur dhe kanë shpërndarë pako me ushqime dhe në njësinë administrative Çërravë të Progradecit.

Sasia e ndihmës së shpërndarë në vendndalimet e sipërpërmendura përbëhej nga 200 pako me artikujt bazë ushqimorë.

Ky projekt humanitar i nisur që në ditët e para të muajit të Ramazanit po realizohet në bashkëpunim me TİKA-n, Agjencinë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim, mbështetësen kryesore të tij.

Ndihma e dedikuar shtresave në nevojë do të shpërndahet në të katër anët e vendit.

soap 2 day