Ngushëllime popullit turk për minatorët që humbën jetën në shpërthimin në minierë

Me hidhërim e morëm lajmin se dhjetëra minatorë të mbetur në thellësitë e një miniere qymyri në Bartın të Turqisë nuk ia dolën të dalin gjallë nga galeritë.

Tronditja na mbërtheu njëlloj si çdo qytetar të Turqisë, me lutjen e dalë vetiu nga shpirti për sa më pak jetë të humbura. Dhimbja jonë qe njëlloj e madhe.

Shpresën për një lajm sado të vogël të mirë nga vendngjarja e pasoi një tjetër, që ndodhi të tilla të dhimbshme të mos ngjasin më dhe populli mik turk të mos shohë më ditë të tilla të zeza.

Fondacioni ALSAR shpreh ngushëllimet më të sinqerta për minatorët që humbën jetën, i gjendur shpirtërisht afër popullit turk në këtë dhimbje të madhe!

Zoti ua lehtësoftë dhimbjen familjarëve të viktimave, u dhëntë durim!

Të mbijetuarve u urojmë shërim të shpejtë!

soap 2 day