NJË EKSKURSION MBRESËLËNËS NË VLORË

Nën moton të njohim trashëgiminë kulturore e historike të vendit tonë, Fondacioni “ALSAR” në bashkëpunim me Bashkinë Konispol dhe drejtorinë e shkollës “Bido Sejko” të atij qyteti, organizuan programin kulturor “Udhëtim nëpër Shqipëri” me pjesëmarrjen e një grupi nxënësish të përzgjedhur nga kurset e mësimdhënies së gjuhës turke.

Kjo veprimtari kulturore konsistonte në njohjen e nxënësve me vlerat e kulturës, traditës, e historisë së vendit tonë, duke u ofruar atyre një udhëtim mbresëlënës, një guidë të pasur kulturore, historike e turistike në qytetet e Vlorës dhe Gjirokastrës, si pjesë e një mozaiku të vlerave të trashëgimisë sonë kulturore kombëtare. Duke synuar në këtë mënyrë përçimin e vlerave të edukimit dhe ndjenjave të krenarisë për vendin tonë, për të ndezur te nxënësit tanë dëshirën që ne mund dhe duhet të punojmë për të.  Dreka u shijua në një restorant tradicional, i cili ndodhej buzë detit Jon, nga ku u sodit edhe bukuria që i fal ai këtij qyteti. Një ditë e bukur plot veprimtari dhe argëtim .

soap 2 day