Nuk resht aktiviteti humanitar, vazhdojnë të shpërndahen ndihma ushqimore

Pako me ushqime të TİKA-s janë shpërndarë të shtunën në Milot, Burrel, Klos, Bulqizë, Peshkopi dhe Kukës.

Ashtu si kudo, ndihma e Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim u ishte kushtuar më së pari jetimëve, familjeve të tyre, njerëzve në nevojë.

Duke nisur në fillim të Ramazanit nga Tirana, shpërndarja e pakove me ushqime ka vijuar në pjesë të tjera të territorit të vendit, në zona të varfra, e në qytete ku nevojat e banorëve janë më të mëdha.

Në ndalesën verilindore të ndihmave të TİKA-s janë shpërndarë 200 pako me artikujt më të nevojshëm ushqimorë.

Shpërndarja e këtyre ndihmave ushqimore është bërë e mundur nëpërmjet bashkëpunimit dhe ndërveprimit me Fondacionin ALSAR, në kuadër të ditëve të solidaritetit human në Ramazan.

Slide Slide Slide Slide Slide
soap 2 day