Orë argëtuese për fëmijët e kurseve të fundjavave

Në vargun e veprimtarive të zhvilluara në mbarimin e javës së kaluar me fëmijët e kurseve të mësim-edukimit ishte dhe dërgimi i një numri të tyre në një qendër zbavitjeje në kryeqytet.

Dhjetëra fëmijë shfrytëzuan mundësinë për të kaluar orë të gëzueshme, për të luajtur e për të ngrënë së bashku.

Ambienti i përzgjedhur mundësonte hapësirë të gjerë dhe një larmi ushtrimesh dhe lojërash.

Në aktivitetin argëtues morën pjesë 85 fëmijë, të destinuar për t’u njohur më mirë me njëri-tjetrin e për të përjetuar momente të lumtura.

Aktiviteti u organizua nga Fondacioni ALSAR dhe u mbështet nga IHH, me qendër në Holandë.

Dy përfaqësues të saj ndoqën fundjavën e kaluar zhvillimin e kurseve të mësim-edukimit në disa qytete të vendit; një inspektim së bashku me ALSAR-in dhe me disa veprimtari brenda.

soap 2 day