Organizata e Bamirësisë Islame, me qendër në Kuvajt, u dhuron fëmijëve jetimë veshmbathje për Bajram

Me afrimin e Bajramit, festës së madhe pas një muaji agjërim dhe adhurim të shtuar, fëmijët janë të parët që meritojnë të gëzohen.

Për t’ua shtuar buzëqeshjen, për t’i lumtuar fëmijët, ka menduar dhe Organizata e Bamirësisë Islame, me qendër në Kuvajt, e cila u ka dhuruar veshmbathje fëmijëve jetimë nën përkujdesin e Fondacionit ALSAR.

Shpërndarja është bërë në ambientet e brendshme të fondacionit, për 100 fëmijë jetimë. Në një atmosferë feste, çdonjë prej tyre ka marrë dhuratën në veshje.

Aktiviteti bamirës kushtuar jetimëve është në vazhdën e veprimtarive të shumta humanitare të zhvilluara gjatë muajit të madhëruar të Ramazanit.

Fëmijëve jetimë u është dhënë vëmendje e veçantë në ditët e solidaritetit human, ashtu si ngaherë. ALSAR-i është si një strehë për ta!

Slide Slide Slide
soap 2 day