Për jetimë jepet dhe ndihma financiare e zekatit

Mjediset e Fondacionit ALSAR janë mbushur me fëmijë jetimë që kanë marrë ndihmën financiare të zekatit.

Të pritur ngrohtë, ata kanë marrë zarfat me ndihmën e zekatit dhe janë qerasur nga punonjësit.

Ndihma financiare e zekatit u përfitua nga 50 fëmijë jetimë.

Realizimin e projektit e mbështeti organizata e ndihmave me qendër në Gjermani, WEFA.

Fondacioni ALSAR dhe WEFA zhvilluan së bashku disa aktivitete humanitare në këto ditë Ramazani në ndihmë të shtresave në nevojë.

soap 2 day