Përmbyllet me sukses projekti i dhurimit të fidanëve të arrave

Projekti humanitar i dhurimit të fidanëve të arrave pati këtë të shtunë të 24 dhjetorit fazën e tij përmbyllëse.

Në Lushnjë, Fier, Gramsh dhe Kavajë u dhuruan fidanë arrash për 40 familje jetimësh.

I nisur fillimisht në Tiranë, projekti do të vijonte realizimin në Bulqizë dhe Kukës, me shpërndarjen e fidanëve për banorë të atyre zonave, si dhe të Klosit, Burrelit e Tropojës.

Ai u finalizua me sukses, duke u ardhur në ndihmë në total 93 familjeve të fëmijëve jetimë me shpërndarjen e 5000 fidanëve të arrave.

E gjithë veprimtaria, në përmbushje të misionit të Fondacionit ALSAR për t’u qëndruar pranë shtresave në nevojë, u përkiste projekteve humanitare dimërore.

Projektin e mbështeti WEFA, organizata e ndihmave me qendër në Gjermani, e falënderuar për kontributin.

Slide Slide Slide
soap 2 day