Përzgjidhen përfitues të bursave të studimit për vitin akademik 2022-2023, studentë ekselentë të universiteteve publike

Fondacioni ALSAR ka zhvilluar në ditët e para të kësaj jave procesin përzgjedhës të studentëve që do t’u jepen bursa studimi për vitin akademik 2022-2023.

Në shqyrtim u morën dosjet e aplikantëve, ndërsa vetë ata dolën para komisionit përzgjedhës. Vlerësime u dhanë për notat e tyre të larta dhe paraqitjen e mirë gjatë marrjes në pyetje.

Si aplikues ishin studentë ekselentë të universiteteve publike në Tiranë, Durrës, Elbasan, Shkodër dhe Korçë. Rezultatet e procesit përzgjedhës qenë brenda pritshmërive.

Komisioni bëri vlerësimet e duhura, shpalli konkluzionet, dhe renditi emrat fitues të bursave të studimit.

Ky është kontingjenti i dytë i përfituesve të bursave të studimit të dhëna nga Fondacioni ALSAR. Për një kontingjent tjetër studentësh është dhënë në shtator një këst i bursave të ekselencës.

Projekti i dhënies së bursave të studimit për studentë të shkëlqyer të universiteteve publike të vendit po mbush dekadën. Qindra ndjekës së shkollës së lartë kanë përfituar nga projekti, të ndihmuar në këtë mënyrë për t’i përfunduar me sukses studimet.

Në vijim janë emrat e fituesve të programit të bursave të ekselencës për vitin akademik 2022-2023:

 1. Alba Jaupllari
 2. Alketa Duraku
 3. Anisa Tahiri
 4. Anjeza Qahja
 5. Belkisa Dervishi
 6. Besart Maçi
 7. Bleona Sejdini
 8. Denada Bozha
 9. Dregisa Shehi
 10. Dritana Hida
 11. Egzon Lame
 12. Eliesa Bashvogli
 13. Elisabeta Jaupi
 14. Elmira Alushaj
 15. Eneo Doçi
 16. Eni Shtjefni
 17. Erjane Muhadri
 18. Ertil Bajaj
 19. Esi Muska
 20. Esmeralda Metko
 21. Fatjona Vata
 22. Gresilda Blloshmi
 23. Jani Nini
 24. Jona Haxhiaj
 25. Jonida Kanushi
 26. Jusra Loku
 27. Kadrije Duraku
 28. Klaudia Gjini
 29. Klejda Llupo
 30. Kostandin Boçi
 31. Megi Hebibasi
 32. Megi Lame
 33. Mihrie Muhametaj
 34. Njazi Meshau
 35. Nosiana Burnazi
 36. Oleandra Iskurti
 37. Ornela Elezaj
 38. Qazim Osmani
 39. Redjana Dërka
 40. Regis Shyti
 41. Sabrid Ulqinaku
 42. Sara Basha
 43. Sefeda Lazaj
 44. Seid Kasneci
 45. Silvia Sanxhaku
 46. Sonja Ballkoçi
 47. Zarife Hasanllari

Slide Slide Slide
soap 2 day