Prezantimi i programit Bursat e Turqisë

Fondacioni Alsar në përmbushje të programit të tij arsimor ka vijuar gjatë këtyre ditëve,ofrimin e konsulencës së nevojshme nxënësve të interesuar për të ndjekur studimet në Turqi.Në këtë konteks u realizua takim me maturantet e gjimnazit Bido Sejko në Konispol.Qëllimi i këtij takimi ishte prezantimi i programit të bursave të studimit të ofruara gratis nga shteti turk.Në këtë takim u prezantuan kushtet,sistemi i aplikimit dhe mundesite që ofron ky program bursash. Alsar gjithashtu njofton të gjithë të interesuarit për studime në Turqi të paraqiten pranë zyrave tona për një informacion më të detajuar.Aplikimet për universitet janë hapur më datë 15/01/2019 dhe vazhdojnë deri më date 20/02/2019.

soap 2 day