“PROGRAMI I AKORDIMIT TË BURSAVE TË EKSELENCËS”

“Programi i akordimit të bursave të ekselencës” konsiderohet ndër projektet parësore e strategjike të Fondacionit “ALSAR”. Në kuadër të zhvillimit të këtij programi arsimor, gjatë periudhës nentor-dhjetor 2018, zhvilloi procesin e përzgjedhjes së studentëve aplikantë për vitin akademik 2018-2019, mbi bazën e kritereve të përcaktuara të vlerësimit të dokumentacionit si dhe të zhvillimit të procesit të intervistës.

Ky program vijon të zhvillohet për të pestin vit radhazi, nëpërmjet të tij synohet ofrimi i asistencës akademike ndaj studentëve të dalluar në studime, me synimin për t’iu ofruar atyre mundësitë në drejtim të formimit dhe zhvillimit të përgatitjes së tyre të specializuar profesionale, duke i orientuar edhe me asistencë motivuese morale, shpirtërore, materiale dhe akademike, për të qenë të aftë për t’u përballur me sfidat e kohës.

Mbështetur në vlerësimet e Komisionit të Departamentit të Arsimit shpall sot listën emërore të studentëve përfitues të programit të bursave të ekselencës, për vitin akademik 2018-2019.

Procesi i përzgjedhjes së tyre, u realizua mbi bazën e kritereve të përcaktuara të vlerësimit të dokumentacionit si dhe të zhvillimit të procesit të intervistës, ku mund te përmendim se nga 341 aplikante përfituan te drejtën e bursave 150 studente.

Lista emërore e përfituesve të programit të bursave të ekselencës.

Emër     Mbiemër

KLEA   CUKA
ESMA  DODAJ
XHILDA KAPO
GERTA MATA
RONALDO REXHMATI
ARMELA SHEHAJ
KLARA YZO
KLEADA MERSINLLARI
ALESJA KUME
VITORE DEDA
MUSTAFA CURGU
FLORIAN KANINA
ELVINA LIKA
DAJANA MUHO
GERALDA MATA
XHESIKA GOXHARI
ALBA VRUSHI
GRETA TOPJANA
FRESKIDA REXHAJ
ARJANITA MAJA
XHONSILA SULOVARI
ELMA VULKA
NADIRE MYRTA
XHULJA KURTI
ERMELINDA SHKURTI
ANXHELA LASKA
FLORENCA SPAHIU
ERENALDA HILA
ANISA HOXHALLARI
ERILDA   PIRRA
EMINE   BORICI
EJUP    SHEHU
SUADA KADRIA
SAFIDE JAMAKU
XHENSILA BICI
MONALIZA MICI
MERLIN MICI
MEGI NDOCI
DIANA NDOCI
AURORA HASANAJ
EVELINA HOXHAJ
ERMIR CELA
ANILA MESHI
ELISJANA MARA
ANDRIJOLA ISAKU
FATLINDA YZO
REZARTA YZO
DORIS PASHA
ERLINI KOKALLA
KLAIDI KECI
KONTILA KORE
ERMONELA ALLGJATA
ERKIDA FRATARAKU
ARTA MARKU
ELDA TERSHANA
SARA ALSTAFA
FRANCESKA MULLAJ
STELINA MULLAJ
ARIJANA HUSIQ
MELISA RRENJA
SIDORELA TAFA
KEJSI HYSA
KLEVISA SKACAJ
JORIDA KANANI
HYRJONA SHEHU
GENTIANA DUKA
FJORALBA ISMAILAJ
AURELA RICA
ARDJANA PRENGA
ARTJOLA PREGA
ANXHELA ALLGJATA
ERJONA MATA
ETLEVA NDREJAJ
KLODJAN SHAHU
XHESIKA TOCI
TEA HOXHALLARI
EDJOLA LULJA
ARISELA VUCAJ
BEDRIJE BASHA
ARMELA TAFANI
ROZALINDA LLESHI
MALVINA MURATI
DAJANA ZEQO
FIKRET RAMADANI
IRA BOJA
ARTJOLA BOJA
RUDINA JONUZI
ELIDONA MAMICA
REVILDA NDRECKA
MELINA DIDANI
ILDA BUDLLA
EMERLLA KANI
MEGI BECERI
ENKELEDA PRENCI
FLORINDA KUKAJ
FLLAZA KUKAJ
SARA ELEZAJ
EMANUEL RRENGO
ORIADA DAJKO
XHOANA PEPA
IVA  XHELILI
OSKANA MURRJA
ADEM PALUSHI
EBINA NURJA
KLEA RICKU
ENI DYRMISHI
REI HALILAJ
ENTA MYRTO
KRISTINA SANXHAKU
XHULJA DAKA
SHPEND PALUSHI
REXHEP XHEKA
SONJA QENDRO
AMARILDO ELEZI
MERGISA GJIZA
OLTA HASANTARI
ELVANA SULAJ
PREMTIM MORINA
ALBJONA DURA
FATJONA DULAJ
BRUNILDA MALKOLLARI
ESMA ALLMUCA
ELSA BOSHKU
CELESTINA TABAKU
GENTJANA DIKELLARI
ENISA  CARA
MIRSADA  NURCE
ESMERALDA  SHEHAJ
FLORINDA  TAFA
SUZANA  GURI
MERITA  KARAJ
JURGEN  XHELO
ZYHRA  HIDRI
ENI  ZEFI
SILDI  KOQINI
HYGERTA  GJONI
MEHILANA  HYSTUNA
RAJHANA  DOKO
SAMIDIJE  PATARRIA
MIRELA  MUHAMETAJ
MISJANA  KUKAJ
EMILI  MARA
ANISA  METUKU
LEDIA  TORRA
AURORA  MURRJA
RAMONA  BUCI
ILIRJANA  LACI
ERDA  GJISHITI
XHEGLIANA  HILA

soap 2 day