Realizohet me WEFA-n dhe projekti i shpërndarjes së pakove me ushqime

Ambientet e jashtme të Fondacionit ALSAR pritën nëna jetimësh të ardhura për të marrë ndihma në ushqime, dhënë me mbështetjen e WEFA-s, organizatës me qendër në Gjermani.

Kontributi humanitar përbëhej nga 100 pako me artikujt bazë ushqimorë; një ndihmë e mirëpritur në mesin e një vale të rritjes së çmimeve.

Dhënia e ndihmës ushqimore për jetimët dhe familjet e tyre u bë në kuadër të aktivitetit humanitar të WEFA-s të kryer gjatë këtyre ditëve në bashkëpunim me Fondacionin ALSAR.

Ai përfshinte gjithashtu dhurimin e veshmbathjeve dhe dhënien e ndihmës financiare të zekatit për fëmijë jetimë.

WEFA mbështet periodikisht projekte humanitare në ndihmë të shtresave në nevojë të shoqërisë sonë, ideuar dhe realizuar në bashkërendim me Fondacionin ALSAR.

Slide Slide Slide
soap 2 day