“Shpresa është gjallë” në Botimet ALSAR, një histori tërheqëse e shkruar nga Burhan Fili

Pasi i ka botuar disa vëllime poetike, të mirëpritura nga publiku, Fondacioni ALSAR e risjell si autor Burhan Filin me një vepër në prozë.

Një histori dashurie dhe fati, e treguar bukur, “Shpresa është gjallë” shërben për të përcjellë mesazhe të vyera, ashtu siç bën çdo vepër e autorit.

Burhan Al Din Sejdi Fili, i palodhur në shpërthimet pasionante në të shkruar, shumë i ri ende shpirtërisht, e ka derdhur në letër frymëzimin e tij dhe ka dhënë si krijim letrar një rrëfim prekës.

“Shpresa është gjallë” sillet e rifreskuar nga Botimet ALSAR në këto ditë të nxehta gushti.

Botimi sapo ka dalë nga shtypi dhe shpejt do të jetë në dorë të lexuesit.

Slide Slide Slide Slide
soap 2 day