Shtrimi dhe dhënia e iftareve, traditë e ndjekur dhe në këtë Ramazan

Në vijim të një tradite shumëvjeçare të Fondacionit ALSAR, ka nisur dhe në këtë Ramazan shtrimi dhe dhënia e iftareve për agjërues dhe shtresa në nevojë.

Si një aktivitet humanitar me karakter ndihmues dhe solidarizues, shtrimi i iftareve vazhdon prej disa ditësh.

Ai do të realizohet deri në fund të muajit të Ramazanit, duke u ofruar iftar 100 personave në ditë, vakte të ngrohta ushqimi për pjesëtarë të komuniteteve të ndryshme.

Zhvillimi i aktivitetit është në dy forma, si shtrim iftaresh kolektive me pjesëmarrje agjëruesish pranë xhamive apo qendrave e mjediseve sociale, ose dhënie e iftarit në paketa të gatshme, për ta konsumuar pranë familjeve.

Me zhvillimin e projektit të shtrimit apo dhënies së iftareve mbështeten shtresat në nevojë, ashtu si dhe me shumë projekte të tjera humanitare përgjatë këtij muaji.

Slide Slide Slide Slide
soap 2 day