Shtrohet iftar në qytetin e Lushnjës

Në kuadër të projektit të iftareve në Ramazan, një i tillë është shtruar të mërkurën në qytetin e Lushnjës.

Iftarin e ka mundësuar TİKA, Agjencia Turke për Bashëpunim dhe Koordinim.

Tryezat e iftarit janë shtruar për 100 persona, me vakte të parapërgatitura dhe të paketuara.

Lushnja është një prej qyteteve të përfshira në projektin që po realizohet në një bashkëpunim midis Fondacionit ALSAR dhe TİKA-s.

Ky projekt humanitar në zhvillim përgjatë gjithë muajit u vjen në ndihmë shtresave në nevojë, mbledh bashkë agjërues dhe forcon lidhjet sociale.

soap 2 day