Solidaritet human, ndihmë për jetimët

Në shprehje të solidaritetit human me shtresat në nevojë, e posaçërisht me jetimët, një dhurues nga Turqia ka dhënë për ta një sasi ndihme në ushqime dhe në mjete për ngrohje.

Për fëmijë jetimë në Tiranë dhe Shkodër janë dhuruar 50 pako ushqimore; një ndihmë e konsiderueshme dhe domethënëse.

Kontributi tjetër përbëhej nga tre soba me dru për ngrohje dhe gatim, destinuar për familje jetimësh.

Dhjetori ka qenë i mbushur me veprimtari të tilla humanitare në ndihmë të jetimëve dhe familjeve të tyre.

Një numër i madh jetimësh janë ndihmuar në ditë të solidaritetit human, në kuadër të realizimit të projekteve humanitare dimërore.

soap 2 day