SOLIDARITETI HUMAN NDAJ NJERËZVE NË NEVOJË GJATË MUAJIT TË MADHËRUAR TË RAMAZANIT; KONTIGJENTI I III-TË

Në vijimësinë e realizimit të platformës së promovimit të vlerave të solidaritetit human dhe përkujdesjes ndaj shtresave shoqërore në nevojë,  gjatë  muajit qershor, është realizuar në bashkëpunim me autoritetet e pushtetit lokal shpërndarja e kontigjentit të III-të të ndihmave në pako ushqimore për 3200 familje, duke u mbështetur në marrëveshje  protokollare bashkëpunimi sipas një grafiku kalendarik të shpërndarjes së tyre.

  1. Projekti i realizuar në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës për dhurimin e ndihmave ushqimore për 1000 familje në nevojë të njësive administrative respektivisht si më poshtë : 1.Zall-Bastar, 2.Zall-Herr, 3.Krrabë, 4.Ndroq, 5.Vaqarr, 6.Qëndra Sociale Shkozë.
  2. Projekti i shpërndarjes së ndihmave ushqimore per 1000 familje i realizuar në bashkëpunim me Organizatën “Gjysëm hëna e Kuqe Turke ” .
  3. Projekti i shpërndarjes së ndihmave ushqimore i realizuar në bashkëpunim me Organizaten e ndihmave humanitare “WEFA” me qendër në Gjermani përmes të cilit u dhurua një sasi prej 300 pakosh për 300 familjet në nevojë në Tiranë.
  4. Projekti i shpërndarjes së ndihmave ushqimore i realizuar në bashkëpunim me Shoqaten “Ribat ” me qendër në Turqi, përmes të cilit u dhurua një sasi prej 250 pakosh për  familjet në nevojë në Tiranë.
  5. Projekti i shpërndarjes së ndihmave ushqimore i realizuar në bashkëpunim me Fondacionin “IHH” me qendër në Belgjikë, përmes të cilit u dhurua një sasi prej 200 pakosh për 200 familjet në nevojë të bashkisë Selenicë, Vlorë, dhe 100 familje në nevojë të Luginës së Preshevës.
  6. Projekti i shpërndarjes së ndihmave ushqimore realizuar në bashkëpunim me, Shoqaten “Hayrat” me qendër ne Stamboll, përmes donacioneve të tyre u dhurua një sasi prej 100 pakosh për familjet e fshatit Mnik, Tiranë.
  7. Projekti i shpërndarjes së ndihmave ushqimore për 100 familje të Kryegjyshatës Botërore Bektashiane,Tiranë.

Projekti i shpërndarjes së ndihmave ushqimore per 150 familje të Shoqatës Kombëtare të Pensionistëve të Shqipërisë,Tiranë.

soap 2 day