Studiuesi nga Palestina mban ligjëratë në Fondacionin ALSAR

Në ambientet e Fondacionit ALSAR u prit dhe mbajti ligjëratë një mysafir nga Palestina, z. Abdurrezak Metani, arkeolog dhe studiues, autor i shumë librave dhe artikujve.

Ai shoqërohej nga drejtues të shoqatës Burak, me qendër në Stamboll, z. Adem Yenihayat dhe z. Nihat Mörgül.

Të pranishmëve të shumtë në sallën e konferencave u foli së pari kryetari i shoqatës Burak, z. Adem Yenihayat.

Pas tij e mori fjalën studiuesi Abdurrezak Metani, i cili i njohu dëgjuesit me trashëgiminë islame në Palestinë dhe Jordani.

Hapësirë të gjerë në ligjëratën e tij zuri Xhamia el-Aksa, mbi të cilën foli gjerë e gjatë.

Fjala e studiuesit, plot me të dhëna interesante dhe me një shpjegim lehtësisht të kuptueshëm, u dëgjua me kureshtje dhe vëmendje.

Slide Slide Slide Slide Slide
soap 2 day