Të enjten promovohet botimi i ri, “Për Toptanasit që di”, ftesë e hapur për pjesëmarrje

Më 29 dhjetor, në orën 11:00, në ambientet e hotelit “Tirana International”, salla “Balsha”, do të bëhet paraqitja e botimit, “Për Toptanasit që di – Midis Lindjes dhe Perëndimit”.

Të ftuar në ceremoninë e paraqitjes janë të gjithë të interesuarit për botimin dhe përmbajtjen e tij; një ftesë e hapur për çdokënd!

Në promovim do të mbajë një fjalë botuesi, kryetari i Fondacionit ALSAR, z. Mehdi Gurra. Do të flasin gjithashtu z. Thomas Frashëri, z. Beqir Meta, znj. Ervina Toptani, si dhe autori, z. Ajten Toptani.

soap 2 day