Thirrje për të kontribuar në ndihmë të të dëmtuarve nga tërmeti në Turqi

Turqia po përballet me pasojat shkatërrimtare të tërmetit që e goditi jugun e vendit në orët e para të 6 shkurtit.

Në një kohë që numri i jetëve të humbura rritet dhe përmasat e katastrofës bëhen gjithnjë e më të dukshme dhe më të prekshme, nevoja për ndihmë është e madhe.

Tani duhet të mbizotërojë solidariteti njerëzor, përjetimi i përbashkët i dhimbjes dhe gatishmëria për të ndihmuar!

Ashtu si Turqia mike na është gjendur gjithmonë pranë në kohë të vështira, posaçërisht në tërmetin e para pak viteve, tani është radha jonë të kontribuojmë.

Fondacioni ALSAR i bën thirrje çdo subjekti, çdo individi, të kontribuojë me sa mundet!

Këtu do të gjeni numrat e llogarisë për derdhjen e çdo kontributi:

MBAJTËSI I LLOGARISË FONDACIONI ALTERNATIVA E SE ARDHMES “ALSAR”
EMRI I BANKËS BANKA KOMBETARE TREGTARE
NUMRI I LLOGARISË 401001747
IBAN EURO: AL67 2051 1014 0017 47CL TJCF EURA
IBAN LEKË: AL 03 2051 1014 0017 47CL TJCL ALLA
SWIFT/BIC: NCBAALTX
soap 2 day