Trajnim në Tetovë për mësimdhënien e gjuhës arabe

Për tre ditë me radhë, më 13-15 janar, u mbajt në Tetovë një aktivitet trajnues për mësimdhënësit e gjuhës arabe.

Pjesëmarrës në aktivitet ishin përfaqësues të institucioneve studimore nga Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Presheva.

Trajnimin e organizuan në bashkëpunim “Lingua Star”, qendër e gjuhëve të huaja në Tetovë, FOCIC, Fondacioni “Qendra e Civilizimit Islam”, nga Shkupi, dhe Instituti Ndërkombëtar “Akdem Istanbul”, me qendër në Stamboll.

Metodat e mësimdhënies së gjuhës arabe u trajtuan gjatë aktivitetit, me trajnues kryesor ekspertin e metodologjisë bashkëkohore të mësimit të arabishtes për të huaj, dr. Ahmed el-Ruhban.

Prania e Fondacionit ALSAR qe e dukshme në trajnim. Kryetari i tij, z. Mehdi Gurra, ishte i pranishëm në ceremoninë mbyllëse.

Veprimtaria i shërbeu përgatitjes më të mirë të mësimdhënësve të gjuhës arabe në rajonin tonë.

Slide Slide Slide
soap 2 day