VEPRIMTARI KULTURORE ME RASTIN E FESTËS SË PAVARËSISË

Në një atmosferë festive është përkujtuar 28 Nëntori, Dita e Pavarësisë sonë Kombëtare. Veprimtaria kulturore u zhvillua në sallën e konferencave të fondacionit ALSAR, e organizuar nga grupi i fëmijëve që frekuentojnë qendrën e kurseve të gjuhëve të huaja.

Fëmijët gjatë performancës së tyre artistike në këtë veprimtari, prezantuan një program me materiale artistike e letrare të përzgjedhura, gjatë së cilës nxorrën në pah rëndësinë dhe vlerat e kësaj feste, kësaj dite të shënuar për të gjithë ne e cila ka qenë dhe mbetet simbol i bashkimit, unitetit, lidhjes, krenarisë, qëndresës dhe vendosmërisë së popullit shqiptar.

Lutjet dhe urimet e të pranishmeve buronin nga thellësitë e zemrave: “Zoti e bekoftë Shqipërinë dhe e ndriçoftë atë në rrugën drejt progresit e prosperitetit kombëtar”.

soap 2 day