VEPRIMTARI SPORTIVE NGA STUDENTËT E FONDACIONIT “ALSAR”

Studentët e Fondacionit  “ALSAR” realizuan me sukses edhe veprimtarinë sportive nën moton  “Mendje e shëndoshë në trup të shëndoshë”. Projekti u realizua në Tiranë gjatë muajit mars në fushat e kompleksit sportiv të Liqenit Artificial,  me synimin për t’u argëtuar dhe forcuar marrëdhëniet vëllazërore ndërmjet  tyre dhe zhvilluan për këtë qëllim një mini kampionat volejbolli.

soap 2 day