Vijon shpërndarja e kontingjentit të ndihmave nga TİKA

Fondacioni ALSAR dhe Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TİKA) vazhdojnë shpërndarjen e ndihmave ushqimore në qytete dhe lokalitete të ndryshme të vendit në muajin e madhëruar të Ramazanit.

Projekti i shpërndarjes së pakove me ushqime për jetimë dhe familjet e tyre, për nevojtarët, po realizohet ditë pas dite, ndërsa ndihma mbërrin aty ku nevojat janë të mëdha.

Të premten, më 22 prill, u shpërndanë 160 pako me ushqime në Fushë-Krujë, Mamuras dhe Lezhë. Ndihma u prit krahëhapur nga banorë në nevojë, falënderues për atë që morën.

Shpërndarja e këtij kontingjenti ndihmash ushqimore bëhet në kuadër të ditëve të solidaritetit human në Ramazan.

Ky është vetëm një prej projekteve të përbashkëta humanitare që Fondacioni ALSAR realizon në këtë muaj, duke u ardhur në ndhmë mijëra nevojtarëve.

Slide Slide Slide Slide
soap 2 day