Vijon shpërndarja e ndihmave ushqimore me mbështetjen nga TİKA

Tashmë prej ditësh ka nisur shpërndarja e pakove me ushqime të mundësuara nga TİKA, Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim.

Ndihma në ushqime shkon për shtresat në nevojë në qytete dhe lokalitete anembanë vendit, në kuadër të muajit të begatë të Ramazanit.

Punonjësit e Fondacionit ALSAR dhe automjetet me ndihma janë ndalur këtë herë në Shijak, Durrës, Kavajë, Rrogozhinë dhe Lushnjë.

Për nevojtarët u dhanë 200 pako me artikuj bazë ushqimorë, ndërkohë që ky aktivitet humanitar do të vazhdojë dhe më tej.

ALSAR dhe TİKA kanë një bashkëpunim të gjatë dhe të frytshëm në realizime projektesh humanitare në ndihmë të familjeve në nevojë dhe të jetimëve.

soap 2 day