Vijon shpërndarja e ndihmave ushqimore në prag të Bajramit.

Në bashkëpunim me organizatën humanitare me qendër në Gjermani ‘Emin’ shpërndahen pako ushqimore për familjet e jetimëve dhe për njerëzit në nevojë.

Në ditët e fundit të muajit Ramazan, në ambientet e ‘Fondacionit Alsar’ u shpërndanë 50 pako me produkte ushqimore të ndryshme për familjet e jetimëve dhe për familjet në nevojë. Kjo ndihmë erdhi në momentin e duhur që edhe shtresat nëvojë të festojnë si duhet festën e ‘Fiter Bajramit’.

Shpërndarja e ndihmave në bashkëpunim me partnerët tanë do vijojë deri në përmbushjen e objektivave të projektit mbi ndihmën përgjatë muajit të Ramazanit.

Slide Slide Slide
soap 2 day