Vijon shpërndarje e kurbaneve nga Fondacioni ‘Alsar’, në bashëpunim me organizatën humanitare ‘Mercy to Humanity’ përfitojnë 800 familje.

Në kuadër të festës së Kurban Bajramit Fondacioni ‘Alsar’ dhe partnerët e tij vijojnë shpërndarjen e mishit të kurbaneve në ndihmë të familjeve në nevojë.

Në bashkëpunim me organizatën humanitare ‘Mercy to Humanity’ u bë e mundur shpërndarja e mishit të kurbaneve për 800 familje në nevojë.

Përfitues nga ky projekt humanitar ishin familje nga një gjeografi e përzier midis Tiranës, Elbasanit dhe Librazhdit.

Shpërndarja e mishit të kurbaneve vijon në kohë reale deri në përmbushjen e amanetit.

Slide Slide Slide Slide Slide
soap 2 day