Vizita në shtëpi jetimësh, pako me ushqime dhe dhurata për ta

Për pesë ditë me radhë, nga fundi i javës së kaluar dhe fillimi i kësaj jave, po kryhen vizita në shtëpi të jetimëve, për të përçuar në çdo familje të vizituar ndjenjën e solidaritetit dhe për ta ndihmuar njëkohësisht.
Vizitat, në ditë solidariteti me njerëz në nevojë, janë në 50 familje në kryeqytet dhe në qytete të tjera.
Çdo vizitë e bërë shërben për ta njohur më mirë realitetin e tyre. Bisedat e ngrohta me familjarë shoqërohen me dhurimin e pakove ushqimore dhe dhënien e dhuratave të tjera për jetimët.
Kryerja e vizitave, dhënia e pakove me ushqime dhe e dhuratave, është në kuadrin e një vargu veprimtarish të kushtuara posaçërisht jetimëve.
Fëmijët jetimë janë pandërprerë në fokusin e aktivitetit humanitar të Fondacionit ALSAR, ndihmuar në forma të ndryshme dhe përgjatë gjithë vitit.

Slide Slide Slide
soap 2 day