VIZITË E Z.BEKİR YANILMAZ NË SELINË E FONDACIONIT “ALSAR”

Këshilltari për çështjet fetare i ambasadës së Republikës së Turqisë Z. Bekir Yanilmaz zhvilloi nje vizitë kortezie ne seline e Fondacionit “Alsar”. Ai u prit nga kryetari Z.Mehdi Gurra, gjatë këtij takimi të karakterizuar nga një frymë e ngrohtë e miqësore miku i nderuar u njoh me veprimtarinë e Fondacionit “ALSAR” dhe arritjet e tij ndër vite.

Ndër të tjera një fokus i veçantë iu kushtua edhe mbarëvajtjes së çështjeve fetare në vendin tonë duke vlerësuar harmoninë e bashkëjetesën ndërfetare, si një thesar të çmuar të trashëgimisë sonë kombëtare, si dhe roli i shoqërisë civile në ekuilibrimin e jetës fetare në vend.

soap 2 day