Zgjerohet harta e shpërndarjes së ndihmave të TİKA-s në Ramazan

Ndihma e dhënë në ditët e solidaritetit human përgjatë Ramazanit nga Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TİKA) ka mbërritur në qytete të tjera, te të tjerë nevojtarë.

Në dy ditët e shkuara, më 28 dhe 29 prill, shpërndarja është bërë në Pogradec, Korçë, Lushnjë, Fier, Ballsh dhe Vlorë.

Për jetimë, për familjet e tyre dhe për nevojtarë, në Pogradec dhe Korçë u shpërndanë 170 pako me artikuj ushqimorë.

Një ditë më pas, një sasi prej 200 pakosh u shpërnda në Lushnjë, Fier, Ballsh dhe Vlorë.

Organizimi dhe shpërndarja e këtyre ndihmave, ashtu si më herët, u bë në bashkëveprim me Fondacionin ALSAR, si gjenerues i energjisë së nevojshme për realizimin e dhjetëra projekteve humanitare gjatë këtij muaji, si ideues dhe zhvillues i shumë e shumë veprimtarive në ndihmë të shtresave në nevojë.

Slide Slide Slide Slide
soap 2 day