Zhvillimi i një projekti humanitar, ndihma ushqimore për Ramazan

Afrimi i Ramazanit shoqërohet dhe këtë vit me realizim të projekteve humanitare në ndihmë të shtresave në nevojë.

Me mbështetjen nga HASENE, organizata e ndihmave me qendër në Gjermani, dhe pjesëmarrjen e gjashtë punonjësve të saj, nga e premtja në të dielën do të shpërndahen 800 pako me ushqime në katër qytete të vendit.

Sot ishte radha e shpërndarjes së ndihmave ushqimore në Pogradec, realizuar në bashkëpunim me Bashkinë e qytetit.

Ndihma e dhënë në Progradec përbëhej nga 200 pako me artikujt më bazë ushqimorë, shpërndarë për familje në nevojë. Pakot u dërguan dhe në shtëpi për njerëz të pamundur.

Projekti vijon realizimin të shtunën me shpërndarjen e pakove me ushqime në Tiranë dhe Lushnjë, e të dielën në Elbasan.

Është në traditën e Fondacionit ALSAR t’i shpeshtojë veprimtaritë humanitare në të hyrë të Ramazanit dhe gjatë tij, për të mbërritur te sa më shumë nevojtarë dhe për të dhënë sa më tepër ndihmë.

Slide Slide Slide Slide
soap 2 day