Zhvillimi i një projekti humanitar në qarkun e Elbasanit, shpërndahen fidanë arrash

Në qarkun e Elbasanit u realizua në fundjavë projekti i shpërndarjes së fidanëve të arrave.

Në aktivitetin humanitar me shumë të pranishëm dhe të ndjekur me interes u shpërndanë 1000 fidanë arrash.

Fidanët u dhuruan për 20 familje jetimësh. Çdonjëra prej tyre mori 50 rrënjë.

Përfituesve të ndihmës me fidanë u është dhënë një mundësi e mirë për të siguruar pas një kohe të ardhura të qëndrueshme dhe për të përmirësuar jetesën.

Shpërndarja e fidanëve është veç një prej projekteve të vëna periodikisht në zbatim në ndihmë të jetimëve dhe të familjeve të tyre.

Projektin e mbështeti EMİN, shoqata humanitare me qendër në Gjermani.

Slide Slide Slide Slide
soap 2 day