Zhvillimi i projekteve dimërore, dhurohen soba

Në vazhdën e aktiviteteve humanitare të Fondacionit ALSAR është bërë dhurimi i 10 sobave për familje të jetimëve.

Në veprimtarinë e zhvilluar për shpërndarjen e sobave kanë qenë të pranishëm dhe dy përfaqësues të HASENE-së, organizatës me qendër në Gjermani që e mbështeti projektin.

Dhënia e kësaj ndihme, shumë të nevojshme në këto muaj të ftohtë, ishte në kuadër të projekteve humanitare dimërore.

Gjatë këtyre ditëve janë shpërndarë dhe ndihma në ushqime e në dru zjarri.

Shtresa në nevojë, nevojtarë të ndryshëm, ndihmohen përgjatë gjithë dimrit në forma të ndryshme, me synimin për t’ua bërë më të lehtë përballimin e vështirësive të jetës.

Slide Slide Slide
soap 2 day