Prishtina bëhet ndalesa e radhës e ekspozitës “Tirana 100 vjet kryeqytet”

Fondacioni “ALSAR” e ka bartur në një tjetër shesh “Skënderbej”, në një tjetër kryeqytet të shqiptarëve, ekspozitën e kushtuar 100 viteve të Tiranës si kryeqytet i Shqipërisë. Stendat e ekspozitës ...

Vizitë e kryetarit të Fondacionit ALSAR në sindikatën turke të Shëndetësisë, Öz Sağlık-İş, takim me drejtuesin e saj

Një tjetër takim i z. Mehdi Gurra në qëndrimin në kryeqytetin turk ishte ai me kryetarin e Sindikatës së Shëndetësisë. Drejtuesi i Öz Sağlık-İş, z. Devlet Sert, i uroi së ...

Kryetari i Fondacionit ALSAR zhvilloi një takim me sekretarin e përgjithshëm të Organizatës Ndërkombëtare të Kulturës Turkike

Pjesë e aktivitetit të kryetarit të Fondacionit ALSAR, z. Mehdi Gurra, gjatë qëndrimit në Ankara ishte dhe një takim me sekretarin e përgjithshëm të TÜRKSOY-it, Organizatës Ndërkombëtare të Kulturës Turkike. ...

Vizitë okulistike për fëmijët jetimë.

Fondacioni 'ALSAR' ka mundësuar vizitën okulistike për fëmijët jetimë. Në bashkëpunim me klinikën 'See Well Eye Clinic' u bë e mundur vizita profesinale për 10 fëmijë jetimë të cilët ju ...

KRYETARI I FONDACIONIT ALSAR VIZITON KRYETARIN E TİKA-s në ANKARA

Kryetari i Fondacionit “ALSAR” Z.Mehdi Gurra zhvilloi më datë 13 shkurt 2024 një vizitë zyrtare në Agjencinë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim, “TİKA” në qytetin e Ankarasë në Turqi. Ai ...

Vizita në shtëpitë e jetimëve. Pako me ushqime dhe dhurata për ta.

Aktiviteti i Fondacionit 'ALSAR' ka vijuar me vizita në shtëpitë e jetimëve në qytetin e Librazhdit, Elbasanit, Tiranës dhe Krujës. Në kuadër të projektit humanitar në bashkëpunim me organizatën humanitare ...

Mish “Adak” për familje jetimësh në ditë të solidaritetit human me njerëz në nevojë.

Fondacioni ALSAR realizoi projektin e shpërndarjes së mishit “Adak” për familje të fëmijëve jetimë të Tiranës. Shpërndarja u bë në kuadër të aktivitetit humanitar të Fondacionit 'ALSAR', të mbështetjes së ...

soap 2 day